Aktualności

  • Smak Profesjonalizmu – Kulinarne Szkolenie z Mateuszem Płodzieniem

    W świecie gastronomii doświadczenie i pasja to dwa składniki, które czynią kucharza wyjątkowym. Właśnie te cechy towarzyszyły szkoleniu gastronomicznemu prowadzonemu przez Mateusza Płodzienia – kucharza z wieloletnim … Czytaj dalej

    Czytaj dalej

  • Wizyta klasy 2 w kawiarence „Słodka koza”

    Klasa 2 branżowej szkoły I stopnia miała okazję odwiedzić nowo otwartą kawiarnię „Słodka Koza”. Jej właścicielami są państwo Asenata i Marek Folwarczny. To wyjątkowe miejsce harmonijnie łączy … Czytaj dalej

    Czytaj dalej

  • Wycieczka do Magurskiego Parku Narodowego – szlakiem z Folusza

    Uczniowie klasy 3 THŻC, po egzaminie zawodowym, aktywnie integrowali się i wypoczywali  w Beskidzie Niskim, na terenie Magurskiego Parku Narodowego. Po przyjeździe młodzież wyruszyła na spacer ścieżką … Czytaj dalej

    Czytaj dalej

  • Reymont od nowa – młodzież odkrywa klasykę

    Czy klasyka literatury polskiej wciąż potrafi zaciekawić młodzież? Oczywiście! Udowodnili to uczniowie klasy 4 technikum: Jagoda Chochołek, Emilia Hryceńko, Anna Koperstyńska, Bartosz Bukowski i Karol Rejdych, którzy … Czytaj dalej

    Czytaj dalej

  • Bieszczadzka wyprawa klasy 4 technikum

    Początek czerwca to idealny czas na przygodę, dlatego klasa 4 technikum postanowiła ruszyć w Bieszczady na dwudniową wycieczkę! To była świetna okazja, by odkryć niezwykłe miejsca, spędzić … Czytaj dalej

    Czytaj dalej

  • WYCIECZKA DO ZAKOPANEGO

    W dniach 2–3 czerwca uczniowie klasy II TŻC wzięli udział w wycieczce do Zakopanego. Podróż rozpoczęliśmy o świcie, wyruszając busem z Iwonicza-Zdroju o godzinie 5:00. Pełni entuzjazmu i gotowi na … Czytaj dalej

    Czytaj dalej