To temat przewodni ostatnich zajęć z jednostek modułowych w klasie IV TTŻ. Zajęcia były podsumowaniem cyklu nauki w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik technologii żywności.
Wielu emocji dostarczył uczniom quiz, którego celem było wzbogacenie słownictwa, wiedzy i umiejętności w poszczególnych grupach zawodowych. Zajęcia przebiegały w miłej i życzliwej atmosferze, uczniowie wykazali się dużą wiedzą i umiejętnościami zawodowymi zdobytymi w szkole.
Spotkanie zakończyło się grą w kalambury przygotowaną przez kucharzy i degustacją kawy przy cieście sporządzonym przez techników technologii żywności.
W spotkaniu wzięli udział: pan dyrektor Jan Barsznica, pani wicedyrektor Ludmiła Grzegorczyk, a zajęcia przygotowały panie: Wioletta Aszklar, Iwona Sikorowicz i Marta Szelc.
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-12.jpg)
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-11.jpg)
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-10.jpg)
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-9.jpg)
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-8.jpg)
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-7.jpg)
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-6.jpg)
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-5.jpg)
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-4.jpg)
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-3.jpg)
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-2.jpg)
![](https://zsgh.pl/wp-content/uploads/2022/01/Lekcja-1.jpg)