Zarządzenie nr 13/2021 z dnia 26 kwietnia 2021 r. dyrektora Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju w sprawie organizacji pracy szkoły w warunkach pandemii COVID-19
Na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji i Nauki z dnia 22 kwietnia 2021 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie czasowego ograniczenia funkcjonowania jednostek systemu oświaty w związku z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19 zarządzam, co następuje:
§ 1
Wprowadzam zdalną organizację pracy szkoły w warunkach pandemii COVID-19 od 26 kwietnia do 2 maja 2021 r. wg harmonogramu:
Oddział | Dni nauki zdalnej | Dni nauki stacjonarnej (tylko zajęcia praktyczne) |
1 TŻK | cały tydzień | – |
2 THp | cały tydzień | – |
2 TŻC | cały tydzień | – |
2 THŻC | cały tydzień | – |
3 TTŻ | cały tydzień | – |
4 TŻa | cały tydzień | – |
4 TŻb | cały tydzień | – |
2 BKC | poniedziałek, wtorek, środa (UWAGA ZMIANA!) | czwartek, piątek |
1 BS | – | cały tydzień |
3BS | – | cały tydzień |
§ 2
Internat i SOSW oraz oddziały Szkoły Specjalnej Przysposabiającej do Pracy pracują stacjonarnie w ścisłym reżimie sanitarnym.
W przypadku uczniów, którzy z uwagi na brak możliwości realizowania zajęć z wykorzystaniem metod i technik kształcenia na odległość, nie mogą realizować tych zajęć w miejscu zamieszkania, możliwa jest realizacja zajęć z wykorzystaniem metod i technik kształcenia na odległość na terenie szkoły i zamieszkanie w internacie.
§ 3
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.