O szkole
Andżelika Pudlik z kl. II i Kamila Jaślar z kl. III technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych zwyciężyły w eliminacjach szkolnych XXIII edycji Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności. Uczennice wykazały się dużą wiedzą z zakresu biologiczno-chemicznych aspektów żywienia człowieka i technologii gastronomicznej z towaroznawstwem.
W eliminacjach szkolnych wzięli również udział uczniowie: Wiktoria Borkowska, Wiktoria Ząbkiewicz, Adrianna Jurczak, Katarzyna Staroń, Angelika Paradysz, Julia Dębiec, Daniel Cwynar, Jakub Obłój, Julia Obłój, Zofia Gajewska, Dytko Natalia, Julia Chłap i Karol Harowicz.
Wręczenia dyplomów i nagród dokonała Pani Wicedyrektor Ludmiła Grzegorczyk, 7 listopada br., dziękując wszystkim za udział, a zwycięzcom życząc sukcesów na kolejnym etapie zmagań konkursowych, który odbędzie się 11 stycznia 2019 r. w Zespole Szkół Spożywczych w Rzeszowie.
http://zsgh.pl/szkola/index.php?option=com_content&view=article&id=3167:eliminacje-szkolne-olimpiady-wiedzy-o-zywieniu-i-zywnosci&catid=113&Itemid=902#sigProId5d2cd87553