Projekty UE
II i III etap projektu „Podróże ze smakiem / Tasty travels"
4-tygodniowy staż zawodowy
HISZPANIA – LIPIEC 2015
WŁOCHY – WRZESIEŃ 2015
HARMONOGRAM CZYNNOŚCI REKRUTACYJNYCH
- Zapoznanie się z Regulaminem rekrutacji do projektu „Podróże ze smakiem / Tasty travels”.
- Odebranie formularzy zgłoszeniowych w Biurze Projektu – sekretariacie ZSGH – od 02 marca 2015.
- Wypełnienie wszystkich części formularzy zgłoszeniowych przez: uczennice / uczniów, rodziców lub opiekunów, wychowawcę klasy i nauczyciela przedmiotów zawodowych.
- Złożenie wypełnionych formularzy zgłoszeniowych w Biurze Projektu lub u koordynatora projektu do 13 marca 2015 do godziny 15:00.
- Weryfikacja formalna i merytoryczna złożonych dokumentów do 20 marca 2015.
- Ogłoszenie list osób zakwalifikowanych do II etapu rekrutacji – rozmowy kwalifikacyjnej w języku angielskim – 25 marca 2015.
- Przeprowadzenie rozmowy kwalifikacyjnej w języku angielskim z uczennicami i uczniami zajmującymi najwyższe lokaty na listach rankingowych i ogłoszenie list beneficjentów zakwalifikowanych na staż w Hiszpanii i we Włoszech oraz list rezerwowych do 17 kwietnia 2015.