Projekty UE
W ramach projektu pn. „Program poprawy jakości kształcenia zawodowego w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju”, który jest realizowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, w czerwcu 2017 r. został przeprowadzony kurs "Przygotowanie potraw fit" dla nauczycieli.
Celem kursu było podniesienie kompetencji nauczycielek w zakresie wprowadzania nowych technologii i trendów w nauczaniu przedmiotów zawodowych branży gastronomicznej. W części praktycznej nauczycielki uczestniczyły w warsztatach kulinarnch przygotowując potrawy fit z wykorzystaniem wszystkich poznanych wcześniej innowacyjnych technik kulinarnych.
http://zsgh.pl/szkola/index.php?option=com_content&view=article&id=2972:kuchnia-fusion-2018&catid=145&Itemid=1307#sigProIdffb2cd7cf0