Uczniowie, którzy uzyskali najwyższą liczbę punktów w I etapie rekrutacji do projektu „Podróże ze smakiem/Tasty travels”, finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Erasmus+, zostali zakwalifikowani do II etapu - rozmowy kwalifikacyjnej z języka angielskiego.
Read moreProjekty UE
Erasmus + - Aktualności
Gazpacho, paella czy risotto, a może penne lub fideua? Antipasti czy tapas? Albo tiramisu?
Niektóre nazwy znamy dobrze, inne są zupełnie nowe. Które są potrawami włoskimi, a które hiszpańskimi? Jeśli w środę 28 października słuchaliśmy uważnie prezentacji uczniów, którzy wrócili ze staży zawodowych z Włoch i Hiszpanii, to być może już potrafimy je rozróżnić, a nawet wyobrazić sobie ich smak.
Read moreProjekt „Podróże ze smakiem / Tasty travels” –
finansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Erasmus+
Hiszpania i Włochy 2015 –
wyniki rekrutacji uczestników staży
Read moreRuszyła rekrutacja na kolejny wyjazd na staż zawodowy realizowany w ramach projektu Erasmus+. Jeżeli chcesz znaleźć się w grupie uczennic i uczniów spędzających miesiąc w słonecznej Walencji, zapraszamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi projektu „Podróże ze smakiem / Tasty travels” znajdującymi się w gablocie obok sekretariatu.
Read moreInformujemy, że II etap rekrutacji do projektu „Podróże ze smakiem/Tasty travels”, finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Erasmus+, odbędzie się w dniu 14 kwietnia 2015. Od godziny 10.35 w sali 405 będzie przeprowadzana rozmowa kwalifikacyjna z języka angielskiego. Uczniowie zakwalifikowani do II etapu rekrutacji proszeni są o zgłaszanie się kolejno według list, w pierwszej kolejności osoby znajdujące się na liście zakwalifikowanych wstępnie na staż do Hiszpanii, następnie do Włoch.
Read moreProjekt „Podróże ze smakiem” – finansowany ze środków Unii Europejskiej
w ramach Programu Erasmus+
Hiszpania i Włochy 2015 -
wyniki pierwszego etapu rekrutacji uczestników staży.
Read more