O szkole

1. HARMONOGRAM CZYNNOŚCI REKRUTACYJNYCH

  • Zapoznanie się z Regulaminem rekrutacji do projektu „Podróże ze smakiem”. 
  • Odebranie formularzy zgłoszeniowych w Biurze Projektu – sekretariacie ZSGH.
  • Wypełnienie wszystkich części formularzy zgłoszeniowych przez uczestnika, jego rodziców lub opiekunów, wychowawcę klasy i nauczyciela przedmiotów zawodowych. 
  • Złożenie wypełnionych formularzy zgłoszeniowych w Biurze Projektu do dnia 24 czerwca 2014 roku do godziny 15:00.

Uwaga!!! Przedłużony termin składania podań

do środy 25 czerwca 2014 r. do godz. 12:00.

  • Ogłoszenie list osób zakwalifikowanych na staż oraz listy rezerwowej na tablicy ogłoszeń obok sekretariatu ZSGH do dnia 27 czerwca 2014 roku.

Regulamin rekrutacji dla Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w ramach projektu „Podróże ze smakiem” dostępny jest w gablocie obok sekretariatu szkoły.

 pdf Regulamin rekrutacji "Podróże ze smakiem".


2. WYNIKI REKRUTACJI DO I ETAPU PROJEKTU

„PODRŻE ZE SMAKIEM”

 

Komisja Rekrutacyjna na podstawie kryteriów naboru wynikających z Regulaminu Rekrutacji ustaliła wstępną listę rankingową osób zakwalifikowanych na staż zawodowy we Włoszech w terminie wrzesień – październik, 2014 r.

Spotkanie organizacyjne uczennic i uczniów znajdujących się na liście głównej i rezerwowej odbędzie się w dniu 27 czerwca 2014 roku o godzinie 10:30 w sali 305.

I.    KRYTERIA NABORU:

•    dobre wyniki w nauce (średnia ocen);
•    dobra znajomość przedmiotów zawodowych (średnia ocen z przedmiotów zawodowych);
•    wysokie umiejętności praktyczne (opinia nauczyciela przedmiotów zawodowych);
•    stosunek do obowiązków szkolnych (frekwencja, opinia wychowawcy klasy);
•    umiejętność komunikacji i pracy w grupie (opinia wychowawcy klasy i nauczyciela przedmiotów zawodowych);
•    umiejętność komunikacji w języku angielskim (ocena z języka angielskiego).

 

II.    WSTĘPNA LISTA UCZESTNIKÓW STAŻU (według kierunków kształcenia):


A.    Technik Hotelarstwa:
1.    Bełch Joanna Ewa
2.    Niemczyk Bernadetta Alicja
3.    Wacławska Gabriela Joanna
B.    Technik Organizacji Usług Gastronomicznych:
4.    Węgrzyn Aleksandra
C.    Technik Kucharz:
5.    Barut Łukasz Adam
6.    Kandefer Maciej Piotr
D.    Technik Kelner – Barman:
7.    Śnieżek Paweł Łukasz
8.    Więch Anna Maria
9.    Bożentka Justyna Magdalena
E.    Technik Żywienia I Usług Gastronomicznych:
10.    Stachowicz Aleksandra Marta
F.    Technik Technologii Żywności:
11.    Pelczarski Kornel Piotr
G.    Zasadnicza Szkoła Zawodowa:
12.    Pawlik Łukasz
13.    Biały Agnieszka Helena

 

III.    LISTA REZERWOWA:

A.    Technik Hotelarstwa:
1.    Bolanowska Agata
2.    Stanisz Patrycja Paulina
3.    Łątka Angelina Anita
B.    Technik Organizacji Usług Gastronomicznych:
4.    Czubska Sabina Katarzyna
C.    Technik Kelner – Barman:
5.    Malinowski Arkadiusz Paweł
6.    Urbańska Angelika Maria
D.    Technik Żywienia I Usług Gastronomicznych:
7.    Kołodka Szymon
E.    Technik Technologii Żywności:
8.    Zygarowicz Krzysztof
F.    Zasadnicza Szkoła Zawodowa:
9.    Szałankiewicz Agnieszka

 

IV.    INFORMACJA:

Ostateczna lista uczestników stażu zostanie ogłoszona po podpisaniu umowy finansowej z Narodową Agencją Programu Erasmus+.

...

Styl angielski w cukiernictwie był tematem kolejnego szkolenia, jakie zostało przeprowadzone w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju W lutym 2015 r. w ramach projektu "Podkarpacie stawia na zawodowców", współfinansowanego przez Unię Europejską, ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Read more

Trening smaków czyli komponowanie, dobór składników smakowo-zapachowych do produkcji Sweet Shotów oraz elementów dekoracyjnych był tematem kolejnego szkolenia, jakie zostało przeprowadzone w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju w dnich 16 - 27 marca 2015 r. w ramach projektu "Podkarpacie stawia na zawodowców", współfinansowanego przez Unię Europejską, ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Read more

Absolwent z przyszłością - Rekrutacja

...

Podkategorie

Aktualności

Czas karnawału w tym roku wyjątkowo długi i obfitujący w różne karnawałowe zabawy. Tym razem uczniowie szkoły przysposabiającej do pracy wraz z wychowawcami panią Dorotą Dołęgowską i Gabrielą Reng uczestniczyli w balu zorganizowanym przez Ośrodek Rewalidacyjno-Edukacyjno-Wychowawczy w Rymanowie. Zabawa odbyła się 7 lutego w restauracji Jaś Wędrowniczek.

Nasza oferta

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju
ul. Piwarskiego 19
38-440 Iwonicz-Zdrój

tel. 134 375 431
fax 134 350 326

www: www.zsgh.pl
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

NIP 684-23-73-934
REGON 371180820