II i III etap projektu „Podróże ze smakiem / Tasty travels"

4-tygodniowy staż zawodowy

HISZPANIA – LIPIEC 2015

WŁOCHY – WRZESIEŃ 2015

HARMONOGRAM CZYNNOŚCI REKRUTACYJNYCH

  • Zapoznanie się z Regulaminem rekrutacji do projektu „Podróże ze smakiem / Tasty travels”.
  • Odebranie formularzy zgłoszeniowych w Biurze Projektu – sekretariacie ZSGH – od 02 marca 2015.
  • Wypełnienie wszystkich części formularzy zgłoszeniowych przez: uczennice / uczniów, rodziców lub opiekunów, wychowawcę klasy i nauczyciela przedmiotów zawodowych.
  • Złożenie wypełnionych formularzy zgłoszeniowych w Biurze Projektu lub u koordynatora projektu do 13 marca 2015 do godziny 15:00.
  • Weryfikacja formalna i merytoryczna złożonych dokumentów do 20 marca 2015.
  • Ogłoszenie list osób zakwalifikowanych do II etapu rekrutacji – rozmowy kwalifikacyjnej w języku angielskim – 25 marca 2015.
  • Przeprowadzenie rozmowy kwalifikacyjnej w języku angielskim z uczennicami i uczniami zajmującymi najwyższe lokaty na listach rankingowych i ogłoszenie list beneficjentów zakwalifikowanych na staż w Hiszpanii i we Włoszech oraz list rezerwowych do 17 kwietnia 2015.

Aktualności

Czas karnawału w tym roku wyjątkowo długi i obfitujący w różne karnawałowe zabawy. Tym razem uczniowie szkoły przysposabiającej do pracy wraz z wychowawcami panią Dorotą Dołęgowską i Gabrielą Reng uczestniczyli w balu zorganizowanym przez Ośrodek Rewalidacyjno-Edukacyjno-Wychowawczy w Rymanowie. Zabawa odbyła się 7 lutego w restauracji Jaś Wędrowniczek.

Nasza oferta

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju
ul. Piwarskiego 19
38-440 Iwonicz-Zdrój

tel. 134 375 431
fax 134 350 326

www: www.zsgh.pl
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

NIP 684-23-73-934
REGON 371180820