Projekty UE
{gallery}2013_img/lesko:100:70:1:0{/gallery}Dnia 18 lutego 2013 roku grupa 7 osób z klasy II TKK wyjechała na staż do *** Hotelu Szelców w Lesku. Staż trwał dwa tygodnie, w ciągu których poszerzyliśmy swoją wiedzę w zakresie pracy nie tylko w kuchni i w restauracji, ale również w cukierni, piekarni i w hotelu. W czasie wolnym rozgrywaliśmy mistrzostwa świata „na piłkarzykach” oraz mistrzostwa Europy w bilard
Z załogą pracującą w kuchni i restauracji współpraca układała się nam bardzo dobrze. Pracownicy chętnie dzielili się swoim doświadczeniem, dzięki czemu mogliśmy na każdym stanowisku wiele skorzystać. Pożegnanie nieco się przedłużało, bo poza podsumowaniem czysto zawodowym pojawiły się też wątki bardzo emocjonalne. Uczestnicząca w podsumowaniu pani dyrektor Ludmiła Grzegorczyk mogła przekonać się, że zasłużyliśmy na same pochwały.
http://zsgh.pl/szkola/index.php?option=com_content&view=article&id=1712:archiwum-1073&catid=135&Itemid=1299#sigProId7624a4f004
Podczas powrotu busem do domu zaczynało nam brakować atmosfery panującej w zakładzie, a najbardziej Disco-Polo, które "leciało" cały czas w kuchni. Wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni, że podczas tych 2-óch tygodni wzbogaciliśmy się o nowe doświadczenia zawodowe. Z miłą chęcią wrócilibyśmy tam podczas trwania stażu wakacyjnego. Dziękujemy pracwnikom, ale przede wszystkim Panu Szelcowi za ten wyjątkowy czas pracy, nauki ale też relaksu.
Stażyści