Aktualności

 20180312 143437W marcu zostały przeprowadzone warsztaty sushi dla uczennic i uczniów ZSGH w ramach projektu pn. „Program poprawy jakości kształcenia zawodowego w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju”, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

 

Read more

Zdj k

Oznaczanie jakości ziarna zbóż i mąki.
Dnia 08.12.2017 r. uczniowie technikum w zawodzie technik technologii żywności uczestniczyli w warsztatach laboratoryjnych badania i oceny surowców oraz produktów zbożowych, które odbyły się w PWSZ, w Suchodole.

Read more

de12

W pewien zwykły, chłodny listopadowy wtorek w Gastronomiku można było zaobserwować niezwykły ruch i ożywienie, wielu gości zdążających na spotkanie ze stażystami projektu „Skarby regionów Europy/Treasure regions”. Uczestnicy przygotowali prezentację, w której dzielili się swymi wspomnieniami z 4 tygodni stażu zawodowego w hiszpańskiej Maladze, włoskim Reggio Emilia i bułgarskiej Sofii.

Read more

saatka z komosy

Tegoroczny okres ferii zimowych część młodzieży "Gastronomika" spędziła aktywnie, uczestnicząc w kursach w ramach projektu pn. „Program poprawy jakości kształcenia zawodowego w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju”.

Read more

20171122 173808

"Nowe trendy kulinarne w Polsce i na świecie" oraz "Catering dietetyczny" to kursy przeprowadzone w listopadzie 2017 r. w ramach projektu pn. „Program poprawy jakości kształcenia zawodowego w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju”, który jest realizowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Read more

16

W lipcu i sierpniu 2017 r. młodzież ZSGH uczestniczyła w stażach zorganizowanych w ramach projektu pn. „Program poprawy jakości kształcenia zawodowego w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju”, który jest realizowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

 

Read more

Aktualności

TIRAMISU – PANNA COTTA – CANTUCCINI – CROSTATA – PESTIÑOS Już same nazwy maja w sobie tyle aromatu i smaku, że każdy łasuch od razu entuzjastycznie na nie reaguje. Te pyszne włoskie i hiszpańskie desery wystąpiły 14 czerwca 2018 w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju podczas podsumowania projektu „Skarby regionów Europy/Treasure regions” finansowanego w całości z funduszy ...

Nasza oferta

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju
ul. Piwarskiego 19
38-440 Iwonicz-Zdrój

tel. 134 375 431
fax 134 350 326

www: www.zsgh.pl
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

NIP 684-23-73-934
REGON 371180820