Zapraszamy na kursy współfinansowane przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego dla uczniów i uczennic Technikum i ZSZ/Branżowej Szkoły I stopnia - język angielski branżowy, Technikum klasy II, III i IV w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz Zasadniczej Szkoły Zawodowej/Branżowej Szkoły I stopnia w zawodzie kucharz:

Warsztaty sushi, Nowe trendy kulinarne w Polsce i na świecie, Kuchnia fusion, Cetering dietetyczny, Kurs kelnerski

oraz w zawodzie kelner:

Kurs barmański, Kurs baristyczny i Kurs sommelierski

dla nauczycieli - Kurs sommelierski

Rekrutacja trwa od 11 stycznia 2019 r. do 21 stycznia 2019 r.

Formularz rekrutacyjny można odebrać w Biurze Projektu (sekretariat ZSGH). 

Więcej informacji w zakładce Projekty UE - Program poprawy jakości kształcenia zawodowego oraz na tablicy ogłoszeń.

Podkarpacie stawia na zawodowców



www.psnz.pl

Logotyp kolor

W lipcu i sierpniu 2015 r. po raz trzeci uczniowie i uczennice Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju uczestniczyli w stażach przeprowadzonych w ramach projektu "Podkarpacie stawia na zawodowców", współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego.

Read more

r023Młodzież Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju w dniach od 6 do 8 maja 2015 r. uczestniczyła w wyjeździe edukacyjnym do Poznania w ramach projektu "Podkarpacie stawia na zawodowców", współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego.

Read more

r010W dniach od 26 do 30 maja 2015 r. młodzież Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju brała udział w 16. Targach Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK w Gdańsku w ramach projektu "Podkarpacie stawia na zawodowców", współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego.

Read more

Na przełomie kwietnia i maja 2015 r. młodzież i nauczyciele Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju uczestniczyli w szkoleniu dot. organizacji pracy i optymalizacji wydajności z wykorzystaniem produktów gotowych i półproduktów, w ramach projektu" "Podkarpacie stawia na zawodowców", współfinansowanego przez Unię Europejską, ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Read more

Trening smaków czyli komponowanie, dobór składników smakowo-zapachowych do produkcji Sweet Shotów oraz elementów dekoracyjnych był tematem kolejnego szkolenia, jakie zostało przeprowadzone w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju w dnich 16 - 27 marca 2015 r. w ramach projektu "Podkarpacie stawia na zawodowców", współfinansowanego przez Unię Europejską, ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Read more

Aktualności

   11 stycznia 2019 r. w Zespole Szkół Spożywczych w Rzeszowie odbył się etap okręgowy XXIII Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności. W zmaganiach wzięło udział 50 uczniów szkół ponadgimazjalnych województwa podkarpackiego, których zadaniem było rozwiązanie testu składającego się z 80 pytań. Naszą szkołę reprezentowały: Kamila Jaślar z klasy III oraz Andżelika Pudlik z klasy II w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych, które ...

Nasza oferta

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju
ul. Piwarskiego 19
38-440 Iwonicz-Zdrój

tel. 134 375 431
fax 134 350 326

www: www.zsgh.pl
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

NIP 684-23-73-934
REGON 371180820