Zapraszamy na kursy współfinansowane przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego dla uczniów i uczennic Technikum i ZSZ/Branżowej Szkoły I stopnia - język angielski branżowy, Technikum klasy II, III i IV w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz Zasadniczej Szkoły Zawodowej/Branżowej Szkoły I stopnia w zawodzie kucharz:

Warsztaty sushi, Nowe trendy kulinarne w Polsce i na świecie, Kuchnia fusion, Cetering dietetyczny, Kurs kelnerski

oraz w zawodzie kelner:

Kurs barmański, Kurs baristyczny i Kurs sommelierski

dla nauczycieli - Kurs sommelierski

Rekrutacja trwa od 11 stycznia 2019 r. do 21 stycznia 2019 r.

Formularz rekrutacyjny można odebrać w Biurze Projektu (sekretariat ZSGH). 

Więcej informacji w zakładce Projekty UE - Program poprawy jakości kształcenia zawodowego oraz na tablicy ogłoszeń.

20181025 111800„Człowieka trzeba mierzyć miarą serca” 

(Święty Jan Paweł II.  Homilia, Sopot, 1999 r.) 

Uroczystości 60-lecia działalności Honorowego Krwiodawstwa w Polsce połączone z obchodami 10-lecia Szkolnego Klubu Honorowych Dawców Krwi odbyły się w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im. ks. Stanisława Szpetnara w Krośnie. Na obchody przybyli licznie zaproszeni goście – przedstawiciele władz samorządowych oraz terenowych oddziałów Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa, członkowie Szkolnych Klubów HDK PCK wraz ze swoimi opiekunami i dyrektorami szkół, a także ks. Prałat Tadeusz Buchowski - kapelan HDK PCK w Krośnie. W jubileuszu uczestniczyli nasi najaktywniejsi krwiodawcy.

W czasie uroczystości statuetką „Serce na dłoni” nagrodzono młodych krwiodawców, którzy oddali najwięcej krwi. Wśród wyróżnionych znaleźli się uczniowie naszej szkoły:

MATEUSZ DEMBICZAK kl. kl. IV TŻa

WIKTORIA GĄSIOR kl. IV TŻb

WERONIKA PAPROCKA kl. IV TŻa

Dyrekcja szkoły oraz opiekun Szkolnego Klubu HDK PCK gratulują uhonorowanym uczniom oraz kierują słowa uznania za postawę humanitaryzmu i dzielenia się cząstką siebie z drugim człowiekiem.

Aktualności

   11 stycznia 2019 r. w Zespole Szkół Spożywczych w Rzeszowie odbył się etap okręgowy XXIII Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności. W zmaganiach wzięło udział 50 uczniów szkół ponadgimazjalnych województwa podkarpackiego, których zadaniem było rozwiązanie testu składającego się z 80 pytań. Naszą szkołę reprezentowały: Kamila Jaślar z klasy III oraz Andżelika Pudlik z klasy II w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych, które ...

Nasza oferta

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju
ul. Piwarskiego 19
38-440 Iwonicz-Zdrój

tel. 134 375 431
fax 134 350 326

www: www.zsgh.pl
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

NIP 684-23-73-934
REGON 371180820