Miejca stażu oczami uczniów:

 

La Reina - Adrianna Jurczak

 

Copenhagen - Klaudia Waniek

 

La Parusseta - Natalia Masłyk

 

Trenca Dish - Honorata Najbar

 

Hotel Neptuno - Patrycja Drozd

 

Aroceria Terra i Mar - Marzena Szwarc

 

Trenca Dish - Katarzyna Zając

 

La Parusseta - Szymon Janas

 

Come & Calla - Mateusz Roterman

 

Hotel Neptuno - Magdalena Reguła

 

Mar d'Avellanes - Grzegorz Pernal

 

Aktualności

TIRAMISU – PANNA COTTA – CANTUCCINI – CROSTATA – PESTIÑOS Już same nazwy maja w sobie tyle aromatu i smaku, że każdy łasuch od razu entuzjastycznie na nie reaguje. Te pyszne włoskie i hiszpańskie desery wystąpiły 14 czerwca 2018 w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju podczas podsumowania projektu „Skarby regionów Europy/Treasure regions” finansowanego w całości z funduszy ...

Nasza oferta

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju
ul. Piwarskiego 19
38-440 Iwonicz-Zdrój

tel. 134 375 431
fax 134 350 326

www: www.zsgh.pl
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

NIP 684-23-73-934
REGON 371180820